Bok om digitalisering nu klar

Min bok, Digitalism. När allting är internet, är nu färdig. Den släpps den 15:e maj – med recensionsdatum första juni. Den har blivit snygg; formgivaren Viktor Hertz har gjort ett strålande arbete. Boken kostar knappt 200 kronor, och finns hos de flesta nätbokhandlare samt (förhoppningsvis) i mer välsorterade boklådor.

bokomslag

4 kommentarer

 1. Hejsan
  Kul att du släppt denna bok. Vore intressant att recensera på min blogg och kan troligtvis vara en bok att nyttja i kurser på högskolan Dalarna. Kommer boken att vara möjlig att låna på biblioteken i digitalt format?

  Allt gott

  Jan Svärdhagen

  1. hejsan jan

   … såg din kommentar först nu – utmärkt bloggpost om min bok! man tackar.

   pelle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *