Ny nätbok på gång

Den bok som jag och Per Strömbäck arbetar med är nu snart klart, Myten om internet. En första längre puff för boken finns nu att läsa, och snarlik information om boken kommer också snart på förlaget Volantes sajt liksom på Kulturekonomi.se. Olle Grundin på Volante har gjort en intervju med mig och Per med följande (något hyperboliska) ingress: “Pelle Snickars och Per Strömbäck är tillsammans redaktörer för antologin ”Myten om internet” där några av Sveriges och världens mest intressanta röster samlats för att förändra och nyansera bilden av internet, och inte minst blottlägga vilka som har gynnats av de rådande föreställningarna. Delar av boken kommer att presenteras i Almedalen och släpps sedan i sin helhet i september på Volante förlag.”

Läs intervjun i sin helhet på Netopia.