Bästa it-läsningen för hängmattan – Techworld rekommenderar min bok som sommarlektyr

Bästa it-läsningen för hängmattan, skriver Techworld, och rekommenderar min bok, Digitalism som sommarlektyr (tillsammans med ett par andra böcker). I en krönika i den fysiska tidskriften Techworld lyfter nyhetsredaktörer Daniel Åhlin också fram min bok. BLand annat gillar han de teknikhistoriska dragen. I jämförelse med Glenn Greenwalds Snowden-bok (som också recenseras) sägs min vara “stramare [med en] mer akademisk och filosofisk ton.” Glädjande nog poängterar Åhlin bokens historiska förankring, vilket få recensenter uppmärksammat, och då inte minst min diskussion om informationsöverflöd då och nu. Åhlins krönika “Koppla ner, koppla av, koppla nytt it-begrepp” finns inte online, men det glädjer mig om boken hittar läsare i tekniklägret som kanske inte alltid betraktar digitaliseringen med historiska glasögon.