Om vår kommande Spotifybok i Veckans Affärer

Journalisten Björn Wallenberg har skrivit en längre helgreportage i Veckans Affärer om min och Rasmus Fleischers kommande Spotifybok: Spotify ilsknade till på deras forskning – nu kommer boken som avslöjar allt. Artikeln är delvis en längre intervju med Rasmus, men den handlar också ställvis om vårt mångåriga forskningsprojekt om Spotify och dess resultat: “Boken Den svenska enhörningen: Storyn om Spotify skriver [Rasmus] tillsammans med medieprofessorn Pelle Snickars. Den kommer ut i april och är en bred genomgång av musiktjänstens historia. Spotify Teardown: Inside the Black Box of Streaming Music som kommer ut i november handlar i högre grad om forskningsmetoder och hur man kan få kunskap om nätföretag som inte är särskilt pratglada. Men hade Spotify fått bestämma hade det nog inte blivit några böcker alls”, kan man bland annat läsa. Återigen är det bara att glädja sig åt det stora förhandsintresset som våra böcker röner.